Welkom in de webshop van Amazona. Hier vindt u al onze producten.

Amazona Krijtverf is een minerale verf, 100% biologisch afbreekbaar en is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. Onze Krijtverf is verkrijgbaar in emmers van 0,75 liter en 4 liter. Per liter kunt u een oppervlak van 8-9 vierkante meter verven.

Bestel hier uw Amazona Krijtverf.


Amazona Kalkwas is een decoratieve afwerking voor al uw houten meubels. Onze kalkwas is los verkrijgbaar in een blik van 250 ml. Dit is voldoende om 6-8 vierkante meter te voorzien van een mooie waslaag. Amazona Kalkwas is ook verkrijgbaar als pakket. Een Amazona Kalkwaspakket bevat een blik kalkwas/limingwax voor ca. 6-8 m2, 1 blik kwaliteitsboenwas van 250 ml, 6 rollen staalwol en 1 paar elastische katoenen handschoenen.

Bestel hier uw Amazona Kalkwas


Amazona Colourwax® geeft blank hout een subtiel kleureffect. Amazona Colourwax is verkrijgbaar in een blik van 250 ml. Dit is voldoende om 6-8 vierkante meter van een mooi kleureffect te voorzien. Amazona Colourwax is los verkrijgbaar maar ook als pakket. Een Amazona Colourwaxpakket bevat een blik Colourwax voor ca. 6-8 m2, een blik kleurloze kwaliteitsboenwas (250ml), 6 rollen staalwol en een paar elastische katoenen handschoenen.

Bestel hier uw Amazona Colourwax.


100% ecologische Ecoclean is een kant en klare super reiniger, ideaal als voorbehandeling van je schilderklus. Deze 'ontvetter' zorgt voor een uitstekende hechting van de verf. Uiteraard is dit product ook 100% ecologisch, biologisch afbreekbaar, vrij van giftige stoffen, niet ontvlambaar en bevat het geen alcohol.

Bestel hier Amazona Ecoclean.


Verzendkosten:

Nederland: vanaf 6,50 euro

Belgie/Duitsland: vanaf 10,00 euro

© 2010 - 2024 Amazona Krijtverf & Kalkwas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel