Krijtverf Chocolat Chaud 0.75 ltr.

Artikelnummer: 8717973670025
Artikel 35 van 89
€ 31,95 (inclusief btw)

Breng sfeer in uw interieur met Amazona ecologische krijtverf!

De keuze van verf is bepalend voor de sfeer in uw interieur. De uitstraling van de kleur wordt immers bepaald door de manier van pigmenteren. Het maakt een groot verschil of de verf met natuurlijke of synthetische pigmenten wordt gemaakt. Er zijn veel nuanceverschillen die elk een duidelijk ander effect geven eenmaal toegepast op grote muren.

Uiteraard is ook de reflectie van het licht van invloed. Amazona krijtverf is ambachtelijk gemaakt op een natuurlijke, minerale, ultra matte basis die het licht absorbeert. Dit geeft een hele rustige sfeer. Daardoor kun je met zwaardere kleuren werken wat sfeerversterkend werkt.

Amazona krijtverf bevat uitsluitend natuurlijke pigmenten en is 100% ecologisch, en dus volledig biologisch afbreekbaar.
Amazona krijtverf heeft een verbruik van ca. 9 m2 per liter. Houd u er rekening mee dat Amazona krijtverf leverbaar is in 750 ml of 4 liter en dat de ondergrond en applicatiemethode invloed kunnen hebben op het verbruik.

De verf is geschikt voor muren (stucwerk, behang e.d.) en hout. Hout, metaal, glas e.d. eerst reinigen met Amazona Ecoclean. Amazona krijtverf kun je gewoon met de kwast of roller aanbrengen.

Kwetsbare oppervlakken kun je beschermen met de neutrale Ecofinish, een ultra matte ecologische vernis.

Door de minerale basis is de verf niet schadelijk voor het milieu. De verfresten van Amazona krijtverf zijn geen chemisch afval en kunnen gewoon in de vuilcontainer, in tegenstelling tot acrylverven.

Amazona producten: mooi en gemakkelijk, met veel effect!

Amazona Krijtverf is een minerale verf, 100% biologisch afbreekbaar en de Krijtverf is verkrijgbaar in emmers van 0,75 liter en 4 liter. Per liter kunt u een oppervlak van 8-9 vierkante meter verven. 

Amazona Krijtverf is verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren.
 

© 2010 - 2024 Amazona Krijtverf & Kalkwas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel